Tilbehør hjertestartere

ROTAID utendørs hjertestarterskap med alarm, lys og info-tavle

SKU
5810-1
Hjertestarterskap som gjør at du kan plassere hjertestarteren utendørs og sørge for at den kan redde liv 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Fra kr 725,00 kr 580,00

Til kr 6 588,00 kr 5 270,40

På lager, leveres på 1-3 dager
 • Immediately available
 • Discreet Packaging
 • Gratis frakt
Tilpass ROTAID utendørs hjertestarterskap med alarm, lys og info-tavle

* Nødvendige felter

Nettstedstilpasning

Velg til en rask respons info-tavle for raskest mulig respons i et nødstilfelle. Den øker også synligheten.

ROTAID utendørs hjertestarterskap med alarm, lys og info-tavle

  kr 725,00 kr 580,00

  Produktinformasjon

  Beskrivelse

  Utendørs hjertestarterskap med termostatstyrt varme, alarm, lys og info-tavle.

  Med livbøyen som inspirasjon har ROTAID produsert et produkt som man øyeblikkelig forstår viktigheten av, hvordan den brukes og i 100 prosent resirkulert materiale. 

  ROTAID Utendørs hjertestarterskap er laget av det solide materialet HDPE-plastikk med et spesialdesignet varmeelement for hjertestartere. 

  ROTAID Utendørs er et innovativt veggskap til din hjertestarter. Den karakteristiske runde formen i grønne farger med en hjertestarterlogo i midten gjør den lett å identifisere i en nødssituasjon. Materialvalg og utseende gir en følelse av kvalitet og gir din hjertestarter gode oppbevaringsforhold. 

  Design:
  Fordelen med dette designet er at det sender tydelig signaler om at dette er en livreddende enhet.

  Funksjonalitet:
  Skapet åpnes med en intuitiv vri-bevegelse som fjerner hele dekselet. Dekselet henger fast i veggbraketten med en nylonreim og man slipper derfor enkelt dekselet ned uten å bekymre seg for at det skal være i veien eller forsvinne. 

  Når dekselet er av har man full tilgang til hjertestarteren som henger på den veggmonterte braketten. Hjertestarteren tas enkelt og raskt ut og livredningen kan begynne. 

  Det spesialdesignede varmeelementet er testet og viser at skapet holder en innvendig temperatur på ca 5 grader celsius helt ned til minus 25 grader celsius med et veldig lavt energiforbruk. 

  Skapet leveres med alarm som aktiveres (105-110 dB) når dekselet fjernes fra veggbraketten. 

  Materiale:
  Dekselet har utsparinger for optimalt grep og er laget av 100 prosent polykarbonat i 5 millimeter tykkelse. Skapet gir solid beskyttelse og god motstand mot vann og støv. I tillegg er dekselet UV-beskyttet som gir god beskyttelse mot direkte og indirekte sollys. 

  Bakveggen på skapet er laget av HDPE-plastikk (meget solid) og formet på en måte som gjør at skapet passer til alle typer hjertestartere på markedet (som f.eks. Cardiac Science, CU Medical, Primedic, Schiller, Telefunken, Phillips, Lifepak, Heartsine, Zoll m.fl.).

  Bruksområder:
  Utendørs hvor det måtte passe deg. På skip, i havnen, oppdrettsanlegget, utenfor gruven, ved banken, kommunehuset, kjøpesenteret, idrettshallen, taxiholdeplassen, treningssenteret, søppelskuret eller borettslaget. 


  ROTAID Utendørs leveres med batteri og festemateriell - klar til montering

  LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

  © 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

  Search engine powered by ElasticSuite