home Meny close
menu Meny
  • Daglig levering til dør
  • Flere betalingsalternativer
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Alltid tilbud

Retur og service - hjertestarteren.no

Retur av varer til First Aid Nordic AS

Hvis du har produkter som du ønsker å returnere til oss, ber vi deg vennligst om å lese informasjonen på denne siden i tilegg til å fylle ut og sende inn skjemaet lenger ned. 

Returnerte produkter må være i salgbar stand og i orginalemballasje. Returer gjelder for standardvarer og lagervarer, ikke spesialtilpassede varer.  
 
Kunden er ansvarlig for returtransporten og kostnader i den forbindelse. 
 
Returnerte varer sendes til følgende adresse: 
 
First Aid Nordic AS
C/O Nettvarehotellet AS
Lundebyveien 5
1878 Hærland
 
Merk returen med ditt navn og ordrenummer (som du har fått på e-post). 
 
NB! Ikke fest adresselappen eller teip direkte på orginalemballasjen. 
 
Har du betalt med kredittkort er det viktig at du sender oss ditt kontonummer på e-post for at vi skal ha mulighet til å tilbakeføre summen for returnerte produkter. 
 
Når overnevnte kriterier er oppfylt og varer mottatt på lager gjennomfører vi overføringen. Oppfylles ikke disse kriteriene kan det føre til at returen ikke godkjennes og at produktet sendes til kunde for kundes regning. 
 
Er noe uklart ber vi deg om å ta kontakt med oss før du returnerer varen. 
 

Automatisk retur

Har dine varer blitt sendt i retur fordi du ikke var tilgjengelig på leveringstidspunktet, bestilt med feil leveringsadresse eller at du ikke hentet varene på postkontoret i tide påløper en ekstrakostnad for returhåndteringen på kr 150 inkl. mva. + transportkostnader for ny utsendelse. Ny utsendelse av vare(r) og faktura skjer per automatikk hvor mottaker blir informert per e-post og/eller SMS oppgitt i (opprinnelig bestilling) som en vanlig forsendelse. 

  • Her trenger vi en beskrivelse av hva du ønsker å returnere, samt årsak. Husk å få med serienummer på produkter som har dette.

* Påkrevde felt