Trygghetsavtale til hjertestartere

Trygghetsavtale SUPER - inkl. hjertestarterkurs

SKU
TryggSuper

Trygghetsavtale SUPER sørger for at førstehjelpsutstyr er klart til bruk og at ansatte har fått opplæring iht. anbefalinger i Norge. 

kr 649,00 kr 649,00
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Trygghetsavtale SUPER passer for alle typer hjertestartere 

Sørg for at hjertestarteren alltid er klar til bruk og at ansatte er opplært i hjerte-/lungeredning med bruk av hjertestarter (DHLR-kurs). 

Trygghetsavtalen inkluderer:

  • Årlig hjertestarterkurs med instruktør.
  • Årlig funksjonstest av hjertestarter og kontroll av førstehjelpsutstyr.
  • 10 % rabatt på forbruksmateriell.

Her får dere et årlig hjertestarterkurs med en av våre dyktige instruktører. Det vil også bli tatt en årlig funksjonstest og kontroll av førstehjelpsutstyr (bortsett fra forbruksmateriell). Vi registrerer utløpsdatoer på forbruksmateriell og sender kontrollrapport på e-post.

Hvis hjertestarteren tas i bruk ved et nødstilfelle og må leveres inn for ettersyn eller dataoverføring, låner vi ut en tilsvarende hjertestarter, til du har fått din egen tilbake.

Selv om denne avtalen inkluderer ett årlig besøk, forutsetter vi at kunden selv tar ansvaret for å sjekke om det er evt. feilmeldinger på hjertestarterens display før og etter vårt besøk. Avgir hjertestarteren en feilmelding er det bare å kontakte oss for hjelp. Overstiger reisevei for instruktør 30 minutter enkel vei med bil informerer vi om transporttillegg før avtaleinngåelse. Avtaleperioden er på minimum 1 år og fornyes automatisk. Avtalen kan avsluttes når som helst i avtaleperioden.  

Trenger du hjelp til å registrere din hjertestarter i Hjertestarterregisteret, 113.no, hjelper vi deg også med det. 

Stocks

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite